Vægt | 1,4 kg |
---|
VALPOLICELLA CLASSIC
Pris ved 1 fl.kr.110,00
Valpolicella Classico Superiore fra vinhuset Venturini
Produktionssted: Druerne kommer fra Monte Castel i det bjergrige Valpolicella.
Druesort og hvad der kendetegner denne: 70 % Corvina, 20-25 % Rondinella og 5-10 % Molinara giver en meget ren og behagelig smag.
Vintype: Vinen er hurtigt blevet populær fra producenten, for den har det hele. Den er rund, blød og varm med mørke søde bær i smagen, som forventes i italiensk kvalitetsvin.
Hvornår er de høstet og hvordan: Håndplukket 1. uge i oktober.
Hvordan er den fremstillet og hvor længe er den lagret: Venturinis Valpolicella Classico Superiore skal ligge på træfade i mindst 12 mdr. for at nå mindst 12% alkohol, som det kræves for at kalde det en superiore. Herefter 6 måneder på flaske, inden frigivelse til salg.
Hvor stor er produktionen: 15.000 flasker pr. år.
Alkohol %: 14,0%.
Hvad passer vinen til: Vi anbefaler vinen til en både lyst og rødt kød
Temperatur til servering: Bør serveres ved en temp. på ca. 18°C.
Drikkeklar eller med fordel gemmes: Vinen kan drikkes nu, men kan gemmes til 2025.
180 på lager