REOLTRE ROSSO

Pris ved 1 fl.kr.130,00

Pris ved 6 fl. DKK120,00

Reoltre fra vinhuset Campo Reale

Produktionssted: Campo Reale i Veneto

Druesort og hvad der kendetegner denne: Reoltre fra Campo Reale er fremstillet på druerne Corvina, Corvinone , Rondinella.

Hvornår er de høstet og hvordan: Druerne er håndhøstede i slutningen af september, og kun de bedste druer bruges til Reoltre. Herefter har druerne tørret langsomt inden vinificeringen finder sted.

Hvordan er den fremstille: Vinen gærer ca. 30 dage under en temperatur på ca. 24°C, hvor mosten dagligt passerer drueskallerne. Herefter lagrer Reoltre 18 mdr. på store træfade, og 6 mdr. på flaske inden frigivelse til salg. Farven er rubinrød med granat nuancer. Duften er varm og utrolig kompleks med aromaer af kirsebær, tørret frugt, marmelade og krydderier. Det er en vin med dybde, blød og velstruktureret vin med en unik elegance og balance.

Hvor stor er produktionen: Ca 40.000 flasker vin ialt om året, fordelt på 6 forskellige vine.

Alkohol:15,0 %.

Hvad passer vinen til: Vinen er blød, rund og med god mørk frugt. Den er velegnet til de fleste kraftige kødretter, samt pastaretter og oste.

Temperatur til servering: 18°C.

Gemmes eller drikkes nu: Vinen er absolut drikkemoden,men kan let gemmes 10 år.

Som producenten selv skriver om denne vin: “Reoltre er for os ikke kun behagelig at drikke, den skaber også gode minder”…

48 på lager

Varenummer (SKU): REOLTRE ROSSO Kategorier: ,