Vægt | 1,6 kg |
---|
AMARONE CAMPOMASUA
Pris ved 1 fl.kr.350,00
Amarone Campomasua fra vinhuset Venturini
Produktionssted: Druerne kommer udelukkende fra en af de bedste marker i Valpolicella, kaldet Monte Masua
Druesort og hvad der kendetegner denne: 70 % Corvina, 20 % Rondinella og 10 % Corvinone. Typisk Amarone blend, tung, kraftig og stadig med en behagelig blød smag.
Vintype: Campomasua fra Venturini er en meget flot og stor Amarone, magen til kvalitet skal du skal lede længe efter.
Hvornår er de høstet og hvordan: Håndplukket 3. uge i september.
Hvordan er den fremstillet og hvor længe er den lagret: Druerne tørres i 150 dage, hvor de mister 45% af deres væske, inden gæringen startes. Efter endt maceration og gæring kommer vinen 36 måneder på små og mellemstore egefade og efterfølgende 6 måneders på flaskelagring, inden frigivelse.
Hvor stor er produktionen: 8.000 Flasker pr. år.
Alkohol %: 16,5 %
Hvad passer vinen til: Campomasua er en rigtig kraftig og fyldig vin som med stor fordel kan bruges til fed og kraftig mad.
Temperatur til servering: Bør serveres ved en temp. på ca. 18°C i store åbne glas.
Drikkeklar eller med fordel gemmes: Vinen kan drikkes nu, men kan gemmes 10-15 år.
44 på lager