Handelsbetingelser for dine-vine.dk

Aldersgrænse: Bemærk venligst at du skal være fyldt 16 år for at købe vin og 18 år for at købe alkohol (over 16.5%)

For at foretage et køb på dine-vine.dk skal du fuldføre følgende skridt:

1. Find den eller de varer, du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen

2. Indtast dine personlige oplysninger

3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde

4. Godkend vores handelsbetingelser

5. Tjek, at alle oplysninger er korrekte og godkend købet.

Alle priser er inkl. 25% moms og afgifter og i danske kroner (DKK). Priserne er dagspriser og kan blive reguleret.
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende købspris. Vi tager forbehold for udsolgte varer, leverandørsvigt og tastefejl.

Generelle oplysninger

Firma: dine-vine.dk
CVR-nr.: 42725625
Adresse: Bredgade 2, 6630 Rødding
E-mail: kontakt@frank-i-roedding.dk
Telefonnummer: 0045-22621900

Betaling

På Dine-vine.dk kan der betales med Dankort, Visa, MasterCard, mobilepay og ViaBill. Vi tillægger ikke gebyr på betalingskort. Vi hæver beløbet på betalingskortet, når varen sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Leveringsmuligheder og priser

Levering til erhvervsadresse:

Vi tilbyder at sende til erhvervsadresser og din arbejdsplads med Brink Transport.

Levering til privatadresser:

Vi tilbyder levering direkte til din privatadresse, men det kræver du oplyser et sted Brink Transport må stille vinen i dagtimerne, hvor der måske ikke er nogen hjemme.

Bemærk vi sender kun hele kasser (med 6 eller 12 flasker), flaskerne må gerne blandes. 

Fragtomkostninger: Køb under 999.- koster fragt 100.00 kr.

Bestil i webshoppen og afhent selv i butikken – det er gratis.

Fortrydelsesret

Efter Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret – som en ekstra sikkerhed og service bytter vi dog gerne det købte indenfor 14 dage. (køber betaler returfragten)

Regler ved returnering

VIGTIGT – Da drikkevarer ikke er omfattet af returret, kan dette kun ske efter forudgående aftale. Uden forudgående aftale nægtes modtagelsen af os.

Returpakken sendes til:

Dine Vine – Bredgade 2 – 6630 Rødding

Det er endvidere muligt, at returnere din pakke i vores butik Dine Vine på adressen Bredgade 2, 6630 Rødding

 

 

Varens stand, når du returnerer den:

Du hæfter kun for forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis vinen er åbnet kan varen ikke returneres, medmindre det er en reklamation, f.eks. propsyge, her det vigtigt at du straks sætter proppen i flasken og kontakter os for en afklaring. Vi forbeholder os retten til at få flasken tilbage til en nærmere analyse. Fragtomkostninger til dette afholdes af kunden.

Vurderingen af den handelsmæssige værdi foretages altid af Dine Vine i Rødding.

For at modtage hele købsbeløbet retur skal varen være i samme stand som ved afsendelsen fra os.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

VIGTIGT – Da drikkevarer ikke er omfattet af returret, kan dette kun ske efter forudgående aftale.

Vi tilbyder indenfor 14 dage, efter modtagelse, følgende:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde, hvor du hæfter for værdiforringelse, fratrækkes denne købsbeløbet inden tilbagebetaling, ligesom fragtomkostninger fratrækkes.

Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har bedt om anden tilbagebetalingsmetode.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur og vurderet den, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Dine Vine i Rødding

Bredgade 2

6630 Rødding

Retur- og reklamationsret

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på dine-vine.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, slitage eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ønsker du at sende din reklamation til Dine Vine i Rødding skal du tage kontakt til kundeservice på kontakt@frank-i-roedding.dk først. Reklamationer kan enten sendes til butikken Frank i Rødding eller indleveres personligt i butikken.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på 0045 22621900 (mandag-fredag 9-15) eller kontakt@frank-i-roedding.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=DA

Forbehold og ansvarsfraskrivelse:

Dine Vine i Rødding tager til enhver tid forbehold for force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser, som for forbrugere, dog med følgende korrektioner:

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.